Esküvő – Fotós szemmel…

Esküvői fotós

Esküvő fotózás, esküvői fotókönyv készítése

Tel: +36 20 445 8595
Cím: 1164 Budapest, Garmada u. 6
VIVIDesign

Esküvő – Fotós szemmel…

A Groupama Aréna egy nagyon különleges helyszín, de eddig sajnos csak egyszer volt ott Esküvői Kiállítás. Lacival és Laurával is itt találkoztam, akik épp az esküvőjüket szervezték. Laci akkortájt szerezte meg a vitorlás jogosítványát és ezért egy nagyon különleges balatoni jegyes fotózást rendeltek tőlem.

Egy nagyszerű megállapodást kötöttünk, a külön kiszállási díj helyett egy családi vitorlázást kértem tőlük. Direkt úgy időzítettük a fotózást, hogy a lemenő nap fényei a legideálisabbak legyenek. Ezért naplemente előtt két órával találkoztunk az alsóörsi kikötőben. Fantasztikus sorozat lett, nagyon jól tudtunk játszani a fényekkel. Kérésemre Laci mindig a megfelelő irányba kormányozta a hajót. Készültek bőven romantikus, édes kettes képek a fedélzeten.

Már nem emlékszem pontosan, hogy jegyes fotózás előtt vagy után, de Laciék jelezték, hogy engem szeretnének az esküvőjükre is fotósnak. Mondanom sem kell, hogy óriási megtiszteltetés volt ez számomra. Számukra pedig mázli, hogy a kiválasztott augusztusi szombat még szabad volt.

Esküvőjük egy különleges, és rendkívül elegáns helyszínen volt, ami hihetetlenül jól kombinálta a több száz éves tradíciót és a természetességet. Így írnak erről a CheckMyBudapest blogon: „Mindenki, aki a budapesti Vajdahunyad várában jár, vágyakozva les be a kolostori kerengőbe. Ez a titokzatos hely vastag vasrácsokkal van elzárva a látogatók elől és engem is meglepett, mennyire nehéz volt ide bejutni.”

A kreatív fotózás a Városliget parkjában tartottuk, s bár nagy volt a forróság, a jegyes fotózás után már könnyebb volt ezt elviselni. A Kerengőben néha-néha tartanak esküvőket. Már jártam itt korábban is, de akkor nem volt annyira emlékezetes, mint most. Laura nagyon igényes szolgáltatói csapatot verbuvált, így a dekor, a felszolgálás, az ételek és az esti buli is, mind-mind teljes egységet alkottak.

A helyszín fő különlegessége, hogy középen a tánctér már a szabad ég alatt van, így még a legmelegebb nyári napon is kellemes ott lenni. Ráadásul mindehhez ideális nézetet biztosít a Vajdahunyad várának éjszakai kivilágítása.

A fasori evangélikus templomba tartották a ceremóniát, ami esküvői fotós szemmel, szintén ideális a tágas terek és a nagy felületű ablakok miatt.

Laciék elmondása szerint úgy sikerült minden, ahogy azt eltervezték és ezért nagyon boldogok voltak. Ez a képsorozat remélhetőleg jól bemutatja és visszaadja az esküvő, valamint a jegyes fotózás hangulatát!

 

                     

 

Hasznos oldalak: foto.lap.hu | eskuvoifoto.lap.hu | meghivo.lap.hu

VIVIDesign Helye: 1164. Budapest, Garmada u. 6, Telefon: +36 20 445 8595. eskuvoifotosoldal.hu.