VIVIDesign Esküvői Magazin – 18/1.

Esküvői fotós

Esküvő fotózás, esküvői fotókönyv készítése

Tel: +36 20 445 8595
Cím: 1164 Budapest, Garmada u. 6
VIVIDesign

VIVIDesign Esküvői Magazin – 18/1.

Megálmodtunk egy havi megjelenésű online magazint, amely egyaránt hasznos esküvő előtt állóknak és házasoknak. Ez a levél az első szám. Fusd át! Nem muszáj mindent elolvasni, de biztos találsz köztük érdekeset. Külön rovatokat alkottunk, hogy könnyen áttekinthető legyen. Mindenhol jeleztük, hogy mennyi időt igényel a cikk olvasása, vagy a videó megnézése.

  • Útravaló. Hasznos párkapcsolati információk, tanácsok, blogokból vagy videóüzenet, hogy felkészültek legyetek az élet kihívásaira. Most egy negyedórás videót hoztunk, ami egy érdekes, 75 éve zajló harvardi kutatás eredményét taglalja. A blogbejegyzés pedig segít a tartós és izgalmas párkapcsolat fenntartásában, gyakori randik szervezésével.
  • Tipp, tanács. Ebben gyakorlati tanácsokat találhattok esküvőszervezéshez, vagy a közös élethez.
  • Esküvő fotós szemmel. Ez a egy picit rólunk is szól. Leginkább a szervezésben lévőknek adunk hasznos tippeket, hogy a fotók biztosan jók legyenek. Aki már túl van az esküvőn, az nosztalgiázhat kicsit az íráson. 
  • Havi kedvenc fotósorozat. Ha már fotóstudió vagyunk, hiba lenne kihagyni egy galériát a magazinból. Próbálunk tematika szerint válogatni, most jegyesfotókból készítettünk egy TOP10 válogatást. 
  • Egy tuti partner. Bemutatunk egy profit. Vele nyugodtan dolgozhattok vagy ajánlhatjátok másoknak, mert garanciát tudunk vállalni a munkájára. Most egy szuper DJ-t hoztunk. 

Mivel nincs nagyon tapasztalunk ezen a területen, kérlek légy türelemmel hozzánk. Bármilyen építő kritikát, témajavaslatot örömmel fogadunk! Jó szórakozást!

DRÁGA VENDÉGEK. Mennyibe kerül egy esküvő, és hol érdemes spórolni?

Bár az igaz, hogy vannak dolgok, amiken lehet spórolni egy esküvő esetében, de sokszor pont azon akarnak a házasulandók költséget csökkenteni, amin a legkevésbé sem szabadna…
Lássuk tehát, hogy min lehet megtakarítani pénzt, és mi az, amin semmiféleképpen ne húzzuk szűkre a nadrágszíjat!
Olvasási idő: kb 6 perc.

Útravaló: Mi a boldogság titka?

A Harvard Egyetem „A felnőttek változásait vizsgáló kutatása” erre a kérdésre keresi a választ már 75(!) éve! Dr. Robert Waldinger projektvezető a kutatás eredményeire hivatkozva azt állítja, hogy a titok az emberi kapcsolatokban és azok minőségében rejlik. Egy nagyszerű TEDx előadás. Mindenképp nézd meg! Választható magyar felirat is! Hossz: 15 perc.

Randizzunk rendszeresen! Mindennapi tippek mézeshetek utánra!

Mire figyelj, hogy évek múltán is boldog és kiegyensúlyozott kapcsolatod legyen a házastársaddal?
Hogy a mézeshetek „elmúlásával” is lobogjon a tűz?
„A párom mindenben tökéletesen passzol hozzám. Hasonlóak a szokásaink, ezért ritkán idegesítjük fel egymást, veszekedni pedig szinte soha nem szoktunk. Nem is értem, hogy mások miért szenvednek annyit a párkapcsolati gondok miatt.”
Attól tartok, kevés olyan házaspár van, amelynek a tagjai a mézeshetek elmúltával is így éreznének… Ez a cikk nekik szól.
Megjelent a Family Magazinban. Szerző: Paulik András
Olvasási idő: kb. 4 perc.

Egy esküvőn fotós szemmel: Laci és Laura (2017. augusztus)

Hogyan kerültünk egy balatoni vitorlázás után Budapest egyik újrafelfedezett exkluzív esküvői helyszínére? Erről szól a képes beszámolónk!
Ha még nincs meg az esküvői helyszínetek, vagy csak izgalmas vitorlás képeket nézegetnétek kattintsatok ide! A vacsora egy különleges, és rendkívül elegáns helyszínen volt fotós szemmel is, ami hihetetlenül jól kombinálta a több száz éves tradíciót és a természetességet. Így írnak erről a CheckMyBudapest blogon: „Mindenki, aki a budapesti Vajdahunyad várában jár, vágyakozva les be a kolostori kerengőbe. Ez a titokzatos hely vastag vasrácsokkal van elzárva a látogatók elől és engem is meglepett, mennyire nehéz volt ide bejutni.”
Olvasási idő: kb. 2 perc

Egyszemélyben akkora bulit csinál, mint a legismertebb partizenekar.

Érdekes módon, pont Lauráék esküvőjén találkoztunk. 500 esküvő tapasztalata alapján egyértelmű top5 hangulatot csinált. Mindig fel tudta állítani a vendégeket egy jó kis táncra. Ha még keresitek az igazi hangulat felelőst, ajánlom Norbit!
Így ír magáról: „A magyar diszkóklubbokban és rendezvényeken megélt sikerek után az Egyesült Királyságba költöztem, majd a STONEGATE PUBS-al együttműködve  volt szerencsém országszerte fellépni 60+ helyszínen, 100+ alkalommal, 40.000km-t+ megtéve évente. (London, Bristol, Southampton, Bournemouth, Nottingham, Derby, Watford stb.)
Esküvői DJ-ként célom, hogy maradandó értéket hozzak boldog emberek életébe, boldog pillanatokat éljünk meg együtt, amire évtizedek múltán is emlékezni fognak.”

HAVI TOP10: jegyesfotók

HAVI KEDVENC: 10 jegyesfotó
                     

 

Hasznos oldalak: foto.lap.hu | eskuvoifoto.lap.hu | meghivo.lap.hu

VIVIDesign Helye: 1164. Budapest, Garmada u. 6, Telefon: +36 20 445 8595. eskuvoifotosoldal.hu.