Egymásnak teremtve…

Esküvői fotós

Esküvő fotózás, esküvői fotókönyv készítése

Tel: +36 20 445 8595
Cím: 1164 Budapest, Garmada u. 6
VIVIDesign

Egymásnak teremtve…

 

Kétség sem fér hozzá hogy Nóri és Zoli egymásnak vannak teremtve. Ezt már a jegyes fotózásukon is érezni lehetett. A jegyesfotózáson nagyon sok olyan képet el lehet készíteni, amit egy esküvőn nem lehet kivitelezni, ezért mindig felajánljuk a házasulandóknak a jegyesfotó lehetőségét. Ráadásul Nóriék rendkívül kreatívan fel is készültek, és jópofa ötletekkel érkeztek a fotózásra. Pompomokból készítettek egy szív alakú formát, amit a fűre leterítettek és a közepébe belefeküdtek.

 

 

Aztán hoztak magukkal tollast is, és a park közepén elkezdtek játszani, amit nagyon izgalmas volt fotózni. Szintén ötletes dolog volt, hogy a cipőjük talpára írták az esküvő időpontját, ezzel is hangolódva a nagy napra. Mivel rengeteg időnk volt, ezért két helyszínen készültek a képek és még a naplementét is sikerült megvárni.

 

Az esküvő napján már a készülődés elején kezdődött a képek készítése, Nóri egy tágas, jó megvilágítású helyen kezdte a napot, ami tökéletes helyszín volt fotós szempontból: remek képek születtek! Zolinál szűkösebb volt a hely, de ez sem jelentett akadályt a kiváló pillanatok megörökítésének. És az boldog, felemelő pillanat, amikor a szerelmespár meglátja egymást az esküvői ruhában és szinte föld felett járnak az örömtől… Szavakkal megfogalmazhatatlan, de szerencsére a fényképezőgép tette a dolgát!

 

Még a polgári ceremónia előtt elmentünk a Várkert Bazárba kreatív fotózásra, ami igencsak népszerű helyszín ilyen alkalmakkor. Az ott készült képekből az egyiket megosztottuk az Instagramon, de nem hagyományos posztként, hanem a képet kilenc részre feldarabolva – így a teljes kép csak akkor látszódik, ha a profilra kattintva, rácsnézetben nézik a képeket.

Jöhetett a polgári! Családias és meghitt hangulat uralkodott a teremben. Az esemény után készült pár csoportkép majd az ifjú pár a vendégsereggel együtt átvonult a templomi szertartás helyszínére. A boldogító igen kimondása után a templom előtt elkészülhetett a nagy csoportkép – egy kis poénnal fűszerezve. Volt még virágszórás és csokordobás is, utána pedig indulhatott a menet a vacsorát adó étterembe. Itt is készült még jó pár csoportkép és a napot egy őrületesen mozgalmas buli zárta!

Az esküvői gördülékeny bonyolításáért a remek esti hangulatért Menyhárt Balázs Ceremóniamesternek szól a köszönet.

Végül pedig jöjjön egy galéria a csodás jegyesfotózásról valamint erről a remek esküvőről!

 

                     

 

Hasznos oldalak: foto.lap.hu | eskuvoifoto.lap.hu | meghivo.lap.hu

VIVIDesign Helye: 1164. Budapest, Garmada u. 6, Telefon: +36 20 445 8595. eskuvoifotosoldal.hu.