VIVIDesign Esküvői Magazin – 18/2.

Esküvői fotós

Esküvő fotózás, esküvői fotókönyv készítése

Tel: +36 20 445 8595
Cím: 1164 Budapest, Garmada u. 6
VIVIDesign

VIVIDesign Esküvői Magazin – 18/2.

Eltelt egy hónap és újra itt a VIVIDesign Esküvői Magazin!
Az első megjelenésünk fő tematikája a boldogság volt. Most egy kicsit spórolósra vesszük a figurát és két olyan cikket hozunk, aminek segítségével faragni lehet az esküvő árából.

Akik túl vannak a nagy napon, számukra van egy részletes táblázat, amelyből kiderül, hogy az elkövetkező évtizedekben melyik évfordulóra készülhetnek!

Illetve bemutatunk egy újabb esküvőt, kihangsúlyozva benne a jegyesfotózás jelentőségét!

Jó szórakozást!

 

TAKARÉKOS Esküvő?

Ebben az írásban olyan tippeket találtok, amik a költségeket nagyon, de az élményt és a hangulatot csöppet sem csökkentik.

Mielőtt belevágnátok a számolgatásba, hogy mennyibe fog kerülni az esküvő, érdemes listázni, hogy konkrétan mit szeretnétek. Elsőre írjatok fel minél több ötletet, hogy legyen miből válogatni, aztán mehet a szortírozás. Gondoljátok végig mi az amit mindenképpen szeretnétek és mi az ami elhanyagolható…

Olvasási idő: kb 2,5 perc.

Tovább a cikkhez!

 

Még takarékosabb?!

Ha pedig az előző cikk után további 45 költségcsökkentő ötlet az nlcafe-ról.

Itt az egyik: Tarts koktélpartit, exkluzív koktélokkal, pikáns szendvicskékkel, ahelyett, hogy komplett ebédet vagy vacsorát kínálnál.

Olvasási idő: kb 4 perc

Tovább a cikkre!

 

Színinspirációk az esküvőre

Ha még nem végleges az esküvőd színvilága, fusd át az alábbi linken található inspirációkat.

Galéria megnyitása!

 

Esküvői érdekességek

Májusfa, kézfogó, esküvői újság, rizsszórás. Feledésbe merült hagyományok, megváltozott jelentésű szokások és egyéb más érdekességek az esküvővel kapcsolatosan. Olvasási idő: kb 4 perc

Tovább a cikkre!

 

Évfordulók más néven

Mióta világ a világ, a legkülönbözőbb féle jubileumokat is megünneplik az emberek. Különösen igaz ez a házassági évfordulókra! Tudtátok, például, hogy van 12,5. évforduló is? Ezt nikkel- vagy más néven petrezselyemlakodalomnak hívják.

Olvasási idő: kb 1 perc

Megnézem!

 

Gyerekek az esküvőn

Érdemes egy tervet a gyerekekre szabva is kitalálni. Mit csinálnak majd, amíg a szülők az ifjú párral együtt mulatnak? Néhány hasznos tippet olvashattok az alábbi blogbejegyzésben!

Olvasási idő: kb 3 perc

Elolvasom a cikket!

 

Akikre nyugodtan rábízhatod a gyerekeket: AS Játékvilág

http://asjatekvilag.hu/images/rendezvenyszervezes.png

„Kedves Anikó!
Mi is, de főleg a kis lurkók szülei nagyon elégedettek voltak. Sokan jeleztek vissza, hogy ilyen jól összeállított és színvonalas gyereksarkot még nem láttak esküvőn, és a gyerekek (azok is, akiket nehéz lekötni) állandóan visszajártak. A dicséretet, amit a szüleim említettek, hogy ennyi és ilyen jól nevelt gyereket egyszerre még sose láttak, szerintem egy az egyben Nektek adhatom tovább, hisz a kollégáitok érdeme, hogy a gyerekek is jól éreztek magukat és nem rosszalkodtak. :)
Még egyszer nagyon köszönöm, Lilla”

AS Játékvilág Kft. gyerekeknek szóló rendezvényszervezéssel foglalkozik. Érdemes elhívni őket, ha sok gyerekes vendéget vártok.

További információ: http://asjatekvilag.hu/hu/

 

Egy esküvőn fotós szemmel: Nóri & Zoli

Kétség sem fér hozzá hogy Nóri és Zoli egymásnak vannak teremtve. Ezt már a jegyes fotózásukon is érezni lehetett. Az esküvőjük pedig még inkább alátámasztotta ezt a tényt! Egy blogbejegyzésen keresztül bemutatjuk fényképekkel is illusztrálva mindkét fotózást! Illetve kövessétek a Facebook-oldalunkat, ahol hamarosan a párt is jobban megismerhetitek! ;)

Olvasási idő: kb 1,5 perc

Tovább a blogunkra!

                     

 

Hasznos oldalak: foto.lap.hu | eskuvoifoto.lap.hu | meghivo.lap.hu

VIVIDesign Helye: 1164. Budapest, Garmada u. 6, Telefon: +36 20 445 8595. eskuvoifotosoldal.hu.