Kreatív játék egy esküvőn…

Esküvői fotós

Esküvő fotózás, esküvői fotókönyv készítése

Tel: +36 20 445 8595
Cím: 1164 Budapest, Garmada u. 6
VIVIDesign

Kreatív játék egy esküvőn…

Két hete volt egy nagyon izgalmas esküvő, ahol fotóztunk! Sok szempontból különleges volt, de ami igazán megragadó rész volt, az egy olyan kreatív technikai vívmány, ami esküvőn ritkán fordul elő…

Van egy klasszikus játék (Mennyire ismered az ifjú párt?), amit digitális köntösbe öltöztetve tálaltak a násznépnek, így bárki egy okostelefon segítségével be tudott szállni.

Nem kellett hozzá különösebb előkészület, (tollak, papírok szétosztása, később begyűjtése), nem kell összeszámolni a szavazatokat, hiszen az eredményt kiszámolja a gép. Csak internetre volt szükség és egy böngészőre, ahová a webcímet beírhatták és kezdődhetett is a móka! Így sokkal többen részt vehettek a játékban, mint a hagyományos verzióban, hiszen lényegesen egyszerűbb volt lebonyolítani a játékot. Akik rácsatlakoztak és beírták nevüket a kivetítőn kapták meg a kérdéseket és a telefonon válaszolhattak.

Majd a részeredmények anonim módon megjelentek a projektor vászonra küldött képén és amikor mindenki leszavazott, a gép kiadta a helyes választ adók nevét. A végén pedig egyből győztest is lehetett hirdetni, és az már csak az ifjú pár és a lebonyolító kreativitásán múlt, hogy milyen ajándékot kap a győztes!

Nagy előny – ami rendkívülien feldobja a játék élvezhetőségét, hogy a kérdésekhez kapcsolódóan képet és videót is be lehet szúrni… Az első kérdés például az volt, hogy a felszolgált ételek közül melyik ízlett a legjobban a násznépnek? Így egyből egy jó visszajelzést kaphatott az étterem is!

Végül pedig jöjjön egy pár hangulatkép erről a napról:

                     

 

Hasznos oldalak: foto.lap.hu | eskuvoifoto.lap.hu | meghivo.lap.hu

VIVIDesign Helye: 1164. Budapest, Garmada u. 6, Telefon: +36 20 445 8595. eskuvoifotosoldal.hu.