Jubileum a Bodrogi kúriában…

Esküvői fotós

Esküvő fotózás, esküvői fotókönyv készítése

Tel: +36 20 445 8595
Cím: 1164 Budapest, Garmada u. 6
VIVIDesign

Jubileum a Bodrogi kúriában…

Rita & Gábor
Igazán örömteli dolog, amikor olyan kéréssel fordulnak hozzánk korábbi ügyfelek, hogy valamilyen apropó miatt jubileumi fotózást szeretnének kérni tőlünk. Főleg, akkor, ha épp egy tizedik házassági évforduló miatt szeretne a házaspár nosztalgiázni, visszamenni oda, ahol anno a kreatív képek készültek. És nemcsak ketten, hanem két aranyos gyerkőccel, akik szintén érzik, hogy valami van ott a levegőben…

Megtisztelő, hogy Gábor és Rita a tíz év alatt nemcsak egymáshoz, hanem hozzánk is hűek maradtak. A gyerekekkel többször külön is eljöttek fotózni hozzánk.
A Bodrogi Kúria már egy évtizeddel ezelőtt is gyönyörű volt, de a kúria parkja is szépen megújult az elmúlt években. Tehát ideális volt, hogy szuper remake fotókat készítsünk.


A kúria különlegessége az is, hogy azok számára, akik ott kelnek egybe, egy gyümölcsfát ültetnek a tiszteletükre. És bár azt a fát, amit kerestünk nem találtuk meg, de jó volt látni, hogy mennyi gyümölcsfa van a parkban, amik mind-mind egy esküvőt jelképeznek, és roskadoztak a gyümölcsöktől.

A fotózás során a gyerekek is egyre jobban felszabadultak és végül már ők is esküvősdit játszottak.
Léna koszorúslánynak képzelte magát és buborékokat fújt a szülei bevonulása előtt, szerintem már menyasszonyként is látta magát és szinte eljátszotta a saját esküvőjét is. Nagyon cuki volt!

 

                     

 

Hasznos oldalak: foto.lap.hu | eskuvoifoto.lap.hu | meghivo.lap.hu

VIVIDesign Helye: 1164. Budapest, Garmada u. 6, Telefon: +36 20 445 8595. eskuvoifotosoldal.hu.