Esküvői fotózás | eskuvoifotosoldal.hu

Esküvői fotós

Esküvő fotózás, esküvői fotókönyv készítése

Tel: +36 20 445 8595
Cím: 1164 Budapest, Garmada u. 6
VIVIDesign

Esküvői fotózás | eskuvoifotosoldal.hu

Az esküvőt nem tudjátok hazavinni...

Az esküvőt sokszor közel egy éves készülődés előzi meg, ami alatt minden részletet gondosan megszerveztek, kidolgoztok. Az esküvő napja egy közös és izgalmas alkotómunka eredménye, egy olyan remekmű, amit ott és akkor tudtok átélni, hazavinni viszont sajnos nem lehet, legfeljebb emlékek formájában. Ezek az első, euforikus napokban még nagyon elevenek, aztán a hétköznapok során kezdenek megkopni.

…de az emlékeket igen!

A legtöbb pár tapasztalata – velünk együtt – az, hogy a jó sikerült esküvői fotókat közösen visszanézve nem csak az esküvő, hanem az az izgalmas előkészületi időszak is megelevenedik, amit a szerelmesek a nagy napra való várakozással, készülődéssel töltöttek. Így az esküvői fotóknak nem csak az a szerepe, hogy másoknak meg tudjátok mutatni, milyen volt, hanem az is, hogy ti is újra átélhessétek a szerelemnek ezeket a csodálatos pillanatait...

Visszatérve a fotózásra:
Esküvői fotó motorcsonakban

Az esküvőtök napja tehát egy egyszeri és megismételhetetlen esemény lesz, a ti közös alkotásotok. Mivel minden esemény csak egyszer játszódik le, ezért nagyon lényeges, hogy a fotós a megfelelő rutin és képzettség mellett átérezze az események dinamikáját, és meg tudja örökíteni azokat a maguk valójában.

Minden esküvői fotózás alkalmával elsődleges célom, hogy megragadjam az esküvő hangulatát és az ifjú pár személyiségét: a fő események mellett olyan pillanatképek, apró részletek megörökítése, amiknek visszanézésével hosszú évek után is megelevenedik, újra átélhetővé válik a nagy nap eseménysorozata és a hozzá kapcsolódó hangulatok, érzések.

A fotózás után következnek az utómunkálatok. Az esküvő utáni napokban, amíg Ti nászúton vagytok, a feleségemmel közösen átválogatjuk a képeket, és a mai trendeknek megfelelően retusáljuk őket, elvégezzük a szükséges szín- és kompozíciós korrekciókat, hogy a lehető legjobban nézzenek ki.

Mielőtt belevágnátok: három fontos figyelmeztetés1. Ne bízzátok az esküvői fotózást az ingyen felajánlkozó rokonra, barátra, ismerősre

Esküvői fotó fürdőszobában
Óva intenélek benneteket attól, hogy egy lelkes amatőr rokonra, barátra, ismerősre bízzátok az esküvőtök fotózását. Ezek felajánlások kecsegtetőek tudnak lenni, hiszen az ember úgy van vele, hogy egy gonddal kevesebb, ráadásul pénzt is spórolunk.
Az eredmény általában: az illetőt a hangulat fokozódásával egyre inkább frusztrálja, hogy nem vehet részt az esküvőn, mint vendég, ő maga az összes fotóról lemarad, a fotók nagy része nem lesz igazán jó.

Ilyen esetekben azt szoktam javasolni, hogy ha valaki felajánlja, hogy ingyen fotózna az esküvőtökön, akkor nyugodtan fogadjátok el, de mondjátok meg neki, hogy nem kell egész nap dolgoznia, nyugodtan bulizhat is veletek, mert lesz egy profi fotós is, akire lehet számítani egész este. Ráadásul, ha azért szeretne fotózni, hogy gyakoroljon, akkor még külön örülni is fog neki, hogy lesz ott egy tapasztalt fotós, akitől tanulhat.

2. Ne fogadjatok el csak azért egy ajánlatot, mert az a legolcsóbb
A sokféle esemény, változó fényviszonyok és helyszínek sok kihívást jelentenek a fotózás során. A pár természetes hangulatú fotózása, a gyűrűk és kiegészítők művészi megörökítése, a templom vagy a táncparkett hangulatának visszaadása, a szabadtéri kreatív fotózás mind speciális beállításokat igényelnek, amiket a fotósnak gyorsan kell tudni változtatni.
Igen, jól sejtetitek: ez komoly gyakorlatot és profi, drága felszereléseket igényel. Aki olcsó árat kínál, annál ezek lehet, hogy megvannak, de inkább valószínű, hogy egy kezdő fotósról van szó, aki gyakorolni szeretne, ezért hajlandó piaci ár alatt is dolgozni. A legtöbb fotós a saját hibáiból tanul: legközelebb majd jobban megy. Ez így is van rendjén, de azért egy lelkes amatőr ne a ti esküvőtökön gyakoroljon, ugye?
Egy kis plusz ráfordítással komoly szakembert találhattok.

3. Ne bízzatok meg fotóst személyes találkozás nélkül
Az esküvői fotózás egy nagyon bizalmi feladat. A fotós ott van a pár mellett egész nap, az előkészületektől a zárásig, ezért fontos, hogy olyan személy legyen, aki mellett nem érzitek magatokat feszélyezve, hanem oldottan tudtok viselkedni. Csak személyes találkozás során tudjátok megismerni a fotós stílusát, karakterét, és így tudjátok eldönteni, hogy jó érzéssel rá tudjátok-e bízni ezt a feladatot. A személyes találkozó igényel némi időt, lehet, hogy utazni is kell egy kicsit, de mindenképp megéri a ráfordított energiát.


Három fontos érv, ami segíthet a döntésben


Fotózás motorral

1. Referencia képek
A galériában megnézhetitek azokat az esküvői fotóimat, amiket az elmúlt évekből válogattam. Ezekből láthatjátok, hogy körülbelül mi az a stílus és minőség, amire számíthattok, ha engem bíztok meg a fotózással.

2. Ajánlások
Barátaim tudják, hogy szenvedélyesen szeretek fotózni. Először közülük kértek meg többen, hogy fotózzak nekik, majd egyre többen ajánlottak tovább. Az események megismételhetetlensége miatt mindig van bennem egy izgalom, ami több, mint 10 év esküvői fotózás után sem kopott meg. Ez az izgalom folyamatosan arra inspirál, hogy mindig a maximumot nyújtsam. Az elmúlt években nagyon sok helyen jártam és rengeteg megismételhetetlen pillanatot örökítettem meg számos ifjú pár életében. Azt hiszem, az ő ajánlásuk jelentheti a legfőbb garanciát számotokra is. Ezekből a Vendégkönyvben olvashattok el néhányat.

3. Jegyes fotózás
A jegyes fotózás, amellett, hogy egy nagyon jó közös élmény a jegyespároknak és segít megörökíteni a jegyesség emblematikus helyszíneit, pillanatait, arra is kiváló, hogy a fotós és az ifjú pár megismerjék egymást. Ha ezek után is kölcsönös a szimpátia, akkor „élesben” az esküvői fotózás alkalmával is garantált a siker.

+1 Ajándék
Még nem mondtam volna?
Esküvő a szabadban
A sok éves tapasztalat, a referenciaképeim, az ajánlások és a nagyszerű árak mellett ha engem választotok, vendégeim vagytok egy ajándék fotókönyvre is. Ez egy olyan tartós és elegáns módja a képek megőrzésének, ami nagy értéket jelent minden ifjú pár számára.
A fotókönyv készítésről a fotókönyv menüpont alatt olvashattok részletesen.
Ha a fentiek alapján szimpatikus, amit kínálok Nektek, akkor szívesen fotózok a Ti esküvőtökön is.

Ehhez kérlek, vegyétek fel minél előbb velem a kapcsolatot, az ajánlatkérő lap kitöltésével, vagy telefonon mert a szabad időpontjaim végesek, különösen a tavaszi és nyári hétvégékre.
Ajánlatkéréshez kattints ide!
Juhász Tamás
esküvői fotós
Telefon: +36 (20) 445-8595


 

 

Rólunk mondták

Kedves Tamás!

Köszi a képeket, szuperek lettek! Az egyik kedvencünk a táncolós, amelyiket a facebookra is feltettük. Ezzel a képpel megdöntöttük a like-rekordunkat. Nagyon örülünk, hogy ilyen jó hangulatú volt a fotózás, nem éreztük magunkat feszélyezve. Ez látszik talán a képeken is.

Hajni és Attila

 

Nyerj esküvői fotózást!

NYERD meg legnagyobb csomagunkat!

Vegyél részt Valentin Napig tartó játékunkban és spórolj egy csomót az esküvőre!

Tovább a részletekhez!                    

 

Hasznos oldalak: foto.lap.hu | eskuvoifoto.lap.hu | meghivo.lap.hu

VIVIDesign Helye: 1164. Budapest, Garmada u. 6, Telefon: +36 20 445 8595. eskuvoifotosoldal.hu.