Esküvői videózás

Esküvői fotós

Esküvő fotózás, esküvői fotókönyv készítése

Tel: +36 20 445 8595
Cím: 1164 Budapest, Garmada u. 6
VIVIDesign

Esküvői videózás

A fotó nem mozog

Egy igényesen és művészien elkészített esküvői fotósorozat még hosszú évek után is nagyon élénken fel tudja eleveníteni az esküvő megismételhetetlen pillanatait. Legyenek azonban a képek akármilyen ihletetten és professzionálisan kidolgozva, a fotózásnak ezzel együtt mindig megmaradnak a korlátai: állóképeket készít.
Ahogy a pár tagjai felhúzzák a gyűrűt egymásra, egy tánc mozdulatait, a torta felvágását, vagy éppen azt, ahogy egy könnycsepp végigcsordul az örömanya arcán semmi nem tudja úgy megörökítani, mint egy videó.
Az esküvői videózás éppen ezért hódít egyre nagyobb teret magának az utóbbi években. És itt most nem elsősorban arról a fajta videózásról beszélek, amikor egy – amatőr vagy profi – operatőr egy kézi kamerával igyekszik rögzíteni az esküvő eseménysorozatát.

Esküvőből mozifilmet

A technikai fejlődésnek köszönhetően ugyanis ma már az esküvői videózás sem csupán erről szól, hanem egyre inkább megjelennek azok az eszközök az esküvőkön is, amik korábban csak filmforgatások, vagy televíziós közvetítések privilégiumai voltak, és amik ezeknek a produkcióknak biztosították és biztosítják ma is a lélegzetelállító képi világot.

Ahogy a következő videókon is láthatjátok, komoly felszereléssel, valamint kellő operatőri és rendezői tapasztalatokkal az esküvői videózás eredményeként olyan filmek tudnak születni, mintha egy profin megrendezett mozit néznétek és nem is hétköznapi párok szerepelnének rajtuk.

Hogy hogyan lehetséges ez? Stábunk a legnagyobb magyarországi televíziós produkciókban, valamint a reklámszakmában szerzett tapasztalatokat és az ott használt eszközöket hozta be az esküvők világába, ennek eredményeként készülnek az ezekhez hasonló videók:

Az esküvői videózás két különböző válfaját képviseljük, amik közül tetszésetek szerint szabadon választhattok.

Cinematográfia

Ennél a változatnál úgy dolgozunk, mintha egy filmforgatáson lennénk. Négy operatőr, speciális kameramozgató eszközök, kisfilmes HD kamerák, lassítások és minden, ami a professzionális végeredményhez kell, és természetesen napokig tartó utómunka a vágószobában, hogy összeálljon minden apró részlet.
Ha ezt a megoldást választjátok, akkor a végén az elkészült és vágott teljes filmet, valamint két darab rövidebb videoklipet fogtok kapni az általatok választott zenei aláfestéssel. Valami ilyesmit kell elképzelni:

Dokumentarista videók

A dokumentarista videózásnál két operatőr segítségével rögzítjük az eseményeket, és ezek összevágásából készül el a teljes film. Ebben az esetben nem használunk speciális kameramozgató eszközöket és nem készítünk rövid klipeket sem. Az elkészült film így is lenyűgöző, de mivel ez a megoldás kevesebb eszközt és kevesebb utómunkát igényel, így a költségei is alacsonyabbak, mint az előzőnek. Íme egy részlet egy ilyen dokumentarista esküvői videóból:Ha ti is ezekhez hasonló, nagyon profi filmet is szeretnétek az esküvőtökről, akkor kérlek töltsétek ki az ajánlatkérő űrlapunkat, vagy kérjetek ajánlatot e-mailen.


                     

 

Hasznos oldalak: foto.lap.hu | eskuvoifoto.lap.hu | meghivo.lap.hu

VIVIDesign Helye: 1164. Budapest, Garmada u. 6, Telefon: +36 20 445 8595. eskuvoifotosoldal.hu.