Fotókönyv | eskuvoifotosoldal.hu

Esküvői fotós

Esküvő fotózás, esküvői fotókönyv készítése

Tel: +36 20 445 8595
Cím: 1164 Budapest, Garmada u. 6
VIVIDesign

Fotókönyv | eskuvoifotosoldal.hu

Fotókönyv, vagy Fine-Art album?


Mostanában egyre többet hallani ezeket a kifejezéseket, ráadásul a fotósok általában úgy használják, mintha mindenki tudná, hogy miről van szó. Az ember meg szinte rá sem mer kérdezni, nehogy műveletlennek tűnjön...

Fotókönyv

Nos a lényeg a következő: azzal ma már a legtöbben tisztában vannak, hogy a fényképezéssel a fotók kidolgozása még a digitális világban sem ér véget. Bizony a fényképezőből kijövő nyers képekkel még sok munka van. A feldolgozás tartalmazza a képek retusálását, színkorrekciókat, kompozíciós igazításokat, amelyek csodákat képesek művelni, és valóban széppé, élvezhetővé teszik a fotókat.

Ez azonban még nem minden. A szép képek egy számítógépen tárolva, vagy egy silány fotóalbumba ragasztva erősen veszítenek az élvezeti értékükből. A szép, díszes esküvői fotóalbumok már egy fokkal jobb kategóriát jelentenek, de ezek egyrészt a lapozgatástól lassan elhasználódnak, egy idő után egy-egy kép, vagy egy-egy oldal kiesik belőlük, ráadásul maguk az oldalak sablonosak, nem igazodnak a rajtuk levő képek hangulatához: az éjszakai képek háttere ugyanaz, mint a templomi esküvőnél...

Esküvői fotókönyv
A fotókönyv megjelenése új lehetőségeket hozott abban, hogy a nagy nap képeit igényesen, egyedi módon és tartós formában tudjátok megőrizni.

A fotókönyv egy olyan, egyedileg megtervezett és kivitelezett, kemény borítású, album formátumú könyv, ami alkalmas arra, hogy az egyes oldalak háttere, grafikája a fotókhoz igazodjon. Bizonyos – például sorozat – képeket kisebb, míg más képeket – például panorámakép, csoportkép – nagyobb méretben jeleníthetünk meg, így az egész fotókönyv jobban ki tudja fejezni az esküvő eseményeinek a dinamikáját, hangulatváltozásait, mint egy hagyományos fotóalbum.
Nem mellesleg tartósabb is, hiszen a képeket a fotókönyv lapjaira nyomtatják, ezért azok nem tudnak kiesni, elcsúszni, kiszakadni. A könyvet olyan speciális kötéssel kötik be, hogy a lapok teljesen síkra nyithatóak, így a lapozgatás során sem törnek meg, szakadnak ki a kötésből.

A Fine-Art album a fotókönyvek egy speciális, művészien kidolgozott változata, ami bizonyos meghatározott, magasabb minőségi követelményeknek is megfelel (előhívási technika, lapvastagság, UV lakk, kötés módja, stb.).

Esküvői fotókönyv

Összehasonlítva tehát egy normál fotókönyvet lehet például egy nyaralásról, vagy egy szülinapi buliról készíttetni. Vannak olyan online felületek, ahol ezt az ember magának is össze tudja állítani, ezek is nagyon szépek. Művészi kidolgozású Fine-Art albumot pedig jellemzően olyan kiemelt fontosságú eseményekről érdemes készíttetni, mint amilyen egy esküvő.

Mivel egy jó Fine-Art fotókönyv elkészítése komoly grafikai munkát is igényel, ezért sok – egyébként kiváló –  fotós ezt a munkát nem vállalja be, egyszerűen azért, mert nem ez a szakmája. Tekintve, hogy én nem csak fotózással, hanem például meghívó készítéssel is foglalkozom, ezért rendelkezem a kellő grafikai és kiadványszerkesztési ismeretekkel egy fotókönyv elkészítéséhez.

Egy fotókönyvet utólag, más által készített fotókból elkészíteni mindig nehezebb és nagyobb munka, mint amikor a készítője maga fotózott és jelen is volt az eseményen. Ezért érdemes olyan fotóst megbíznotok, aki eleve tud Nektek fotókönyvet is készíteni, mert egyébként, utólag jóval költségesebb lehet.
Fotókönyv

Én az esküvői fotózás mellé eleve ajándékba adom egy művészien kidolgozott fotókönyv megtervezését és egy példány kivitelezését. Ha szeretnétek, természetesen rendelhettek többet is, hiszen egy fotókönyv kiváló és igényes ajándék lehet például örömszülőknek.
A fotókönyvek többféle méretben (pl., 20×20 cm, 30×30 cm, 30×40 cm) és tetszőleges oldalszámmal készülhetnek, az igényeiteknek megfelelően.

Természetesen vállalom fotókönyv készítését hozott fotókból is, vagy saját és hozott fotókból vegyesen, hogy teljes legyen a kép.

Ha kíváncsiak vagytok a részletekre az elérhető méretekkel, árakkal, példányszámokkal kapcsolatban, töltsétek ki az ajánlatkérő lapot, vagy küldjetek egy ajánlatkérést e-mailen.

Ajánlatkéréshez kattints ide!


                     

 

Hasznos oldalak: foto.lap.hu | eskuvoifoto.lap.hu | meghivo.lap.hu

VIVIDesign Helye: 1164. Budapest, Garmada u. 6, Telefon: +36 20 445 8595. eskuvoifotosoldal.hu.