Meghívó készítés

Esküvői fotós

Esküvő fotózás, esküvői fotókönyv készítése

Tel: +36 20 445 8595
Cím: 1164 Budapest, Garmada u. 6
VIVIDesign

Meghívó készítés

Esküvői meghívó készítés, egyedi ötletek alapján digitális technológiával, minimális darabszám megkötés nélkül

Esküvői meghívó„Ha már a nagy nap minden egyes momentumát különlegesre terveztétek, miért pont a meghívótok lenne sablonos?”

A meghívó készítés az esküvői fotózás mellett az egyik kedvenc elfoglaltságom. Ebben a tevékenységben segítségemre van a Vividesign kreatív stábja.

Számos trükk és kreatív megoldás létezik arra, hogy a meghívótokat ne egy katalógusból kelljen kiválasztani, hanem egyedi és elegáns legyen, ráadásul úgy, hogy ez ne is járjon feltétlenül mérhetetlen nagy költségekkel.

Természetesen nálunk is megnézhetitek más párok meghívóit, amiket korábban készítettünk, de a tapasztalatunk az, hogy egy rövid beszélgetés után minden pár ott köt ki, hogy nem egy meglevő mintát másol le, hanem – esetleg azokból kiindulva – az ő egyéniségükre szabva egy teljesen új, a személyiségüknek megfelelő meghívó készül. Így lehet az, hogy sok év munkáit visszanézve is alig akad két egymáshoz hasonló meghívó.

A meghívók készítése mellett tudunk segíteni az esküvő egyéb „arculati elemeinek” a kitalálásában és elkészítésében is, mint például az ültető kártyák, menü kártyák, dekoráció, stb.

Sürgős esetben akár 2 napon belül
Az általunk használt technológiának köszönhetően sürgős esetben akár 1-2 nap alatt is el tudjuk készíteni a meghívótokat. Persze, ezért jobb, ha időben szóltok...

Ingyenes tanácsadás minden kötelezettség nélkül
Esküvői meghívókészítés
Gyertek el hozzánk egy ingyenes tanácsadásra minden kötöttség nélkül, és hozzátok magatokkal elképzeléseiteket, ötleteiteket. Mi is szívesen megmutatjuk nektek korábbi, sikeres meghívóinkat, a papír, szalag és formaválasztékot, a különböző betűtípusokat, valamint azokat a módszereket, amikkel megvalósíthatjátok álmaitok meghívóját. Ezeket összevetve együtt egy nagyon igényes meghívót fogunk tudni tervezni, ami a meghívottak számára is egyértelművé teszi, hogy egy nagyon kedves pár, nagyon jó minőségű esküvőjére hivatalosak.


Kis példányszám? Megszemélyesített meghívó? Külföldi vendégek? Felár nélkül?

A digitális nyomdatechnológiának köszönhetően nálunk nem probléma kis példányszámú, vagy több különböző meghívó készítése. Így például ha van, aki nem jön a vacsorára, valakit csak a polgárira hívnátok meg, valami miatt különböző szövegezésre van szükség (például tegezés-magázás), esetleg vannak külföldi vendégek, akiknek a saját nyelvükön küldenétek meghívót (akár egy darabot is), az sem jelent problémát, sem pedig extra költségeket.
Ha nagyon egyedivé szeretnétek tenni, akkor lehet akár minden meghívó névre szóló, vagy a borítékokra nyomtatható családonként megszemélyesített címzés.
Természetesen a nagy példányszámú, egységes meghívókat is el tudjuk készíteni kedvező árakon.

Nem szükséges egy látványterv alapján döntenetek
A közösen megtervezett meghívóból a sorozatgyártás előtt el tudunk készíteni egy mintadarabot. Így rögtön láthatjátok, hogy a számítógépen elkészült terv hogyan néz ki a valóságban és nem csak akkor, mikor már az összes elkészült. Ilyenkor még nincs túl késő ahhoz, hogy kisebb módosításokat végezzünk a tökéletes végeredmény érdekében, és utána mehet a nyomtatás.

Jó a kézügyességetek? Szeretnétek magatok elkészíteni a meghívót?
Esküvői meghívó készítéseA meghívók saját kezű elkészítése is nagyon személyessé tudja tenni a meghívást a vendégek felé. Gyakorlat és tapasztalat nélkül azonban nem könnyű nekivágni. Ha szeretnétek a saját személyiségeteket, kreativitásokat ilyen módon is beletenni a meghívókészítésbe, hozzánk akkor is bizalommal fordulhattok. Ehhez is szívesen adunk Nektek tanácsot, megmutatunk pár trükköt és ötletet, segítünk a papír kiválasztásában, azután rátok bízzuk a megvalósítást. Persze ha úgy döntötök, hogy bizonyos munkákat mégis ránk bíztok, akkor azokat örömmel és kedvező áron elvégezzük Nektek.
Nálunk ugyanis többen választják azt a megoldást, hogy a speciális gépeket és szakértelmet igénylő fázisokat ránk bízzák (pl. biegelés, nyomdai munkák), az egyszerűbb, házilag elvégezhető fázisokat pedig maguk végzik el (szalag felkötése, borítékolás). Így a végeredményben benne lesz a személyiségük, kreativitásuk, költséget takarítanak meg, a meghívó mégis teljesen profi lesz.
Tiszta haszon, nem igaz?

Bármelyik megoldás is érdekel, szívesen látunk Benneteket egy személyes találkozóra és tanácsadásra irodánkban, minden kötöttség nélkül. Gyertek el, és beszéljük meg, hogy tudnánk együtt egy nagyszerű meghívót összehozni az esküvőtökre!

Ajánlatkéréshez kattints ide!

                     

 

Hasznos oldalak: foto.lap.hu | eskuvoifoto.lap.hu | meghivo.lap.hu

VIVIDesign Helye: 1164. Budapest, Garmada u. 6, Telefon: +36 20 445 8595. eskuvoifotosoldal.hu.